EEN KOEKJE VAN EIGEN DEEG

okt15

“EEN KOEKJE VAN EIGEN DEEG” / Dane Beerling 2017

Om me niet te ergeren heb ik nooit naar een bijdrage aan het programma “Zendtijd voor Politieke Partijen” van jou, Geert Wilders, gekeken. Met grote tegenzin heb ik dat onlangs toch een keer gedaan, en inderdaad ergerde ik me eraan, vooral aan jouw haat tegen de Islam en de onzin van je dat Nederland zou kunnen worden geïslamiseerd en gekoloniseerd. Het is zeker onzin, maar stel, bedacht ik me, dat dat inderdaad zo zou zijn dan is dat niet anders dan ‘een koekje van eigen deeg’. Onwillekeurig moest ik aan mijn geboorteland denken, aan Nederlands-Indië, en wat Hollanders daar allemaal hebben uitgespookt en alles vaak in naam van het Joods-christelijk geloof. Op een handjevol na, is het de Hollanders niet gelukt om de inwoners van de Indonesische eilanden daar massaal te laten afzien van hun eigen geloven, waaronder de Islam. Indonesië is nu het grootste Islamitische land ter wereld. Al die oorlogen van de Hollanders tegen ze, zoals die tegen Balinezen, tegen Atjehjers, en het uitmoorden van de Bandanezen met behulp van in jullie dienst genomen werkeloos geworden Japanse Samurai, omdat de Bandanezen het vertikten de contracten met de Hollanders, wurgcontracten ongetwijfeld, voor het leveren van verschillende specerijen, te verlengen, hebben er mede toe geleid dat ze niks voelden voor het inruilen van hun eigen religies tegen het Joods-christelijke geloof. Ook het, door middel van het afranselen van ze en tot slaaf maken, heeft niet tot succes voor het Joods-christelijk geloof geleid. Zelfs het op grote schaal verkrijgbaar laten zijn van opium voor de ‘Inlanders’ ginds waardoor ze verslaafd zouden raken, waar de Hollanders het monopoly op hadden en er lekker aan verdienden, had geen succes, ook al werden die plakken opium, doormiddel van geperforeerde lijntjes, zoals bij postzegels, in handige stukjes, tot in de kleinste uithoeken van de eilanden voor een habbekrats aangeboden.
Nee, koloniseren en Islamiseren van Holland is baarlijke nonsens en eerder ophitserij! Nee, het koloniseren van Holland, naar voorbeeld van het honderden jaren lang koloniseren en dwingend verspreiden van de Joods-christelijke waarden in De Gordel van Smaragd door de Hollanders, hoef je van de Moslims niet te verwachten.
Jij, Wilders, doet alsof jij dat alles niet weet, of misschien wéét je dat ook niet. Maar die ‘onwetendheid’ van je hoeft niet nog langer te duren. Om dat alles en nog veel meer snel te weten hoef je alleen maar “Roofstaat” van Ewald Vanvugt aan te schaffen, verkrijgbaar voor nog net geen twee tientjes (Euro’s). En misschien vindt je dat boek zo goed, en dat ís een heel goed boek, dat je ook nog “Het Dubbele Gezicht van de Koloniaal” en “De Val van Bali” van diezelfde Ewald Vanvugt aanschaft. Het zijn zeer aan te raden boeken voor hen die de echte geschiedenis van de voormalige kolonie Nederlands-Indië wil leren kennen.

Over dat jij, Wilders, die kennis tot je gaat nemen, heb ik mijn twijfels want het betekent dat je toetoep moeloet *) moet wat betreft het Islamiseren en Koloniseren van Holland door de Moslims.

 *) je smoel houden