Nobelprijs voor de vrede voor ICAN

okt10

Beste Dane Wilson Beerling,

Het was breaking news afgelopen vrijdag: ICAN won de Nobelprijs voor de Vrede! PAX is onderdeel van ICAN en is ontzettend blij met deze erkenning voor onze strijd tegen kernwapens en het verbodsverdrag dat in juli dit jaar bij de VN tot stand kwam.

Vrijdag vroegen we je een e-mail te sturen naar Rutte en de partijfractievoorzitters. De oproep: zet het ondertekenen van het kernwapenverbod in het regeerakkoord. De boodschap die uitgaat van deze Nobelprijs kan en mag het nieuwe kabinet niet negeren, en zou genoeg moeten zijn om de onderhandelaars aan het werk te zetten. Druk van duizenden mensen helpt echter enorm om die boodschap te versterken. Al bijna 2500 mensen hebben een e-mail gestuurd!

Help jij ons de 5000 e-mails te halen? Met dit aantal geven we een overtuigend signaal af dat het nu echt tijd is om Nederland én de rest van de wereld kernwapenvrij te maken. Durf jij samen met ons de nieuwe regering aan te spreken op hun verantwoordelijkheid? Doe mee en deel deze oproep in je netwerk!